Sudedamosios dalys: šokoladas 54% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, E476)),
medaus skanėstas su liofilizuotomis bruknėmis 5,6% (medus 95%, liofilizuotos bruknės 5%),
medaus skanėstas su liofilizuotomis svarainiais ir moliūgais 5,3% (medus 95%, liofilizuoti svarainiai 2,5%, liofilizuoti moliūgai 2,5%),
medaus skanėstas su liofilizuotais juodaisiais serbentais 5,1% (medus 95%, liofilizuoti juodieji serbentai 5%),
medaus skanėstas su liofilizuotomis avietėmis 4,9% (medus 95%, liofilizuotos avietės 5%),
medaus skanėstas su liofilizuotomis pipirmėte 4,7% (medus 95%, liofilizuotas pipirmėtė 5%),
medaus skanėstas su liofilizuotais šaltalankiais 4,7% (medus 95%, liofilizuoti šaltalankiai 5%),
medaus skanėstas su liofilizuotais imbieru ir citrina 4,4% (medus 95%, liofilizuotas imbieras 2,5%, liofilizuota citrina 2,5%),
medaus skanėstas su liofilizuotais čiobreliais 4,2% (medus 95%, liofilizuoti čiobreliai 5%),
medaus skanėstas su liofilizuotomis spanguolėmis 4,2% (medus 95%, liofilizuotos spanguolės 5%),
aviečių granulės 0,1% (cukrus, avietės 25%, tapijokų krakmolas, aviečių sulčių koncentratas 5%),
citrinų granulės 0,1% (gliukozės sirupas, koncentruotos citrinų sultys 10%, cukruoti abrikosai, modifikuotas bulvių krakmolas, tirštiklis E401, kvapioji medžiaga), spanguolių sėklos 0,09%, dažiklis E172.
100g – 2019 kJ/ 480 kcal, riebalai -26,3 g, iš kurių : sočiųjų riebalų rūgščių 15,6 g; angliavandeniai -52,10 g, iš kurių : cukrų 47,4g; skaidulinės medžiagos – 6,9g, baltymai – 4,8 g; druska 0,02 g.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. Daug skaidulinių medžiagų Gali būti kiaušinių, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Kamilė Odm –
Įspūdingi saldainiai, dar neteko tokių ragauti. Verti kiekvieno cento.
Jolanda Č. –
Puikūs